REKLAMI GEÇ

Yıllarca hayranlıkla onları seyretti, işadamı olunca düğmeye bastı

Yıllarca hayranlıkla onları seyretti, işadamı olunca düğmeye bastı

Özkan Tütüncüler, Pamukkale semalarında yıllarca yamaç paraşütü yapanları hayranlıkla izledi. Ancak, olanaksızlıklardan dolayı bir türlü doğa sporlarına yönelemedi. 7 yıl önce kendi işini kurup patron oldu. Tütüncüler, maddi olanakları olmayanların da yamaç paraşütü ve tüplü dalış gibi aktivitelerden yararlanması için dernek kurdu. Dinamik Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, imkanı olmayanlara adrenalini yüksek spor yapma olanağı sağlayacak.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2017 Perşembe, 09:42

Aslen Uzunpınar Mahallesi’nden olan 35 yaşındaki Özkan Tütüncüler, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra 7 yıl önce kendi işinin patronu oldu. Yıllarca hayalini kurduğu projeyi de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

İşadamı Özkan Tütüncüler, geçtiğimiz günlerde Dinamik Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği’ni kurdu. Yönetim kurulu başkanlığını kendisinin yaptığı derneğin yönetim kurulu üyeleri de işadamları Süleyman Semerci, Tahir Öztürk, Durmuş Duhan, Fatih Aslan Kazancıo, Tomay İmre ve Yasin Yurtsever oldu.

“PARAŞÜT VE DALGIÇ KALZEMELERİ ALACAĞIZ”
Tütüncüler, derneği neden kurduğunu şöyle açıkladı;
“Çocukluk ve gençlik yıllarında Pamukkale semalarında yamaç paraşütçülerini seyrederken, ‘Ne güzel uçmak. Zenginler uçuyor, biz uçamıyoruz’ diye düşünürdüm. Sonra olanağımız oldu. Önce paraşüt sonra da tüplü dalış için kurslar aldım. Uçmaya ve dalmaya başladım ama geçmişim sürekli aklıma geliyordu. Peki, paralı spor olan uçmak ve dalmak gibi aktiviteleri maddi olanağı olmayanlar nasıl yapacaktı? Derneği kurduk. Şimdi denize dalmak için malzemeler ile çok sayıda paraşüt alacağız. Ayrıca, toplu taşıma için derneğin hizmetinde kullanılacak minibüs satın alacağız. Yamaç paraşütü ve dalgıçlık eğitimi alanlar hiçbir bedel ödemeden derneğimizin malzemelerini kullanabilecek. Ayrıca bisiklet, kros, dağcılık aktivitelerimiz de olacak.”

Yorumlar

denizli   -  Bağlantı 20 Nisan 2017, 13:27

derneğiniz ile ilgili sosyal medya hesapları veya internet sitesi var mı?
faaliyetlerinizi nereden takip edebileceğiz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı