REKLAMI GEÇ

Bir olay paylaşım daha

Bir olay paylaşım daha

Türkiye, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel’in yaptığı olay paylaşımı konuşurken, bu olay paylaşımın ilk olmadığı ortaya çıktı. Tavas Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Turan Genç’in de sosyal medyadan daha da ağır bir mesaj yayınladığı ortaya çıktı. Genç mesajında hayır diyenleri terör örgütlerine yandaşlık ve yalakalık yapmakla suçladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2017 Cumartesi, 11:59

Anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum yaklaşırken “Evet-Hayır” üzerinden tartışma yaratan paylaşımlar da birbiri ardına geliyor. Türkiye’nin konuştuğu Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel’in olay paylaşımının yankıları sürerken, Denizli’den bu tür çıkışların ilk olmadığı ortaya çıktı.

Çamlıbel’in sosyal medyadan yayınladığı mesajda, “İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız. Ya sandıkları patlatıp Osmanlı’nın torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edeceğiz. Ne diyordu İmam-ı Şafi Hazretleri, ‘Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür” demişti.

TAVAS HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜR YARDIMCISI DA…
Çamlıbel’den önce, Tavas Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Turan Genç’in de benzer, hatta daha da vahim bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Genç, “Osmanlı’yı unutturmaya çalışanların sesini kesmek için EVET” yazılı bir görsel ile birlikte, “EVET demek hükümete, Erdoğan’a yandaşlık ve yalakalıksa; HAYIR demek de FETÖ, HDP, PKK, DAEŞ, Amerika, İngiltere, İsrail ve diğer düşmanlara yandaşlık ve yalakalıktır” yazarak paylaştı.

Turan Genç’in bu paylaşımı, aynı düşünceye sahip bazı kişiler tarafından da beğenildi ve destekleyen yorumlar yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı