REKLAMI GEÇ

Denizli’de 38 yıl önce bugün, 30 Ağustos 1986

Denizli’de 38 yıl önce bugün, 30 Ağustos 1986

Denizli’nin tanınmış isimlerinden Ali İsmet Ege, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile nostalji yaşattı. Ege, 12 Eylül sonrası kutlanan ilk 30 Ağustos Zafer Bayramı’ndaki geçit töreninde yer alan avcılar kulübü üyelerinin fotoğrafını paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2019 Cuma, 18:00

Denizli’nin renkli isimlerinden ve yerlilerinden Ali İsmet Ege, 38 yıl önce bugün Delikliçınar Meydanı’nda çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak tanıyanlarına ve fotoğrafta bulunanlara hoş bir nostalji yaşattı. Avcılar Kulübü üyelerinin bulunduğu fotoğrafta 12 Eylül’den sonra yapılan ilk Zafer Bayramı’nın geçit töreninde yer alanlar bulunuyor.

Belediye binasının o dönemde daha inşaat halinde olduğunu söyleyen Ali İsmet Ege, “Avcılar Kulübü olarak 12 Eylül’den sonraki ilk Zafer Bayramı töreninden ellerimizde silahlarla geçmemiz o zaman çok yadırgandı. Önce izin verilmedi ama sonra geçebilirsiniz dediler. Deyim yerindeyse silahları gören protokol tribünündekiler bembeyaz oldu” diyerek anısını paylaştı.

Fotoğrafta DSP eski il başkanlarından emekli öğretmen Özkan Fidan’ın Kardeşi Ahmet Fidan (Lakabı 64 Ahmet), Alpay Saat’in sahiplerinden Türkay Alpaydın ve oğlu Kadir Alpaydın gibi isimler bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı