REKLAMI GEÇ

Denizlili Doğan, Şehit polis ile olan anısını paylaştı

Denizlili Doğan, Şehit polis ile olan anısını paylaştı

Türkiye, İzmir’de teröristlerin adliyeye düzenlediği terör saldırısının katliama dönüşmesini tek başına önleyen ve şehit olan Fethi Sekin’i konuşuyor. Denizlili Necati Doğan da İzmir’de bir dönem yollarının kesiştiği Şehit Polis Fethi ile olan anısını sosyal medyada paylaştı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2017 Cumartesi, 14:42

İzmir’de düzenlenen terör saldırısının katliama dönmesini tek başına önledi. Uzun namlulu silahlarla saldıran teröristlere beylik tabancasıyla dur dedi, mermisi bitinceye kadar çatıştı, sonra da şehit oldu.

İzmir saldırısında şehit düşen Kahraman Polis Fethi Sekin, ortaya koyduğu fedakarlık ve onlarca kişinin hayatını kurtarmasıyla bir anda Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri haline geldi.

Kahraman Polis Fethi Sekin’in şehit olmasının ardından yapılan paylaşımlar, onun hakkında anlatılanlar, aslında yaşarken de bir kahraman olduğunu ortaya koyuyor.

DENİZLİLİ DOĞAN’IN KAHRAMAN POLİS İLE ANISI
Kahraman Polis Fethi Sekin ile anılarını paylaşanlardan biri de Denizlili Necati Doğan. İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olduğu dönemde Şehit Polis Fethi Sekin ile yollarının kesiştiğini belirten Doğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Arkadaşlarıyla birlikte bir kafede otururkan Şehit Polis Fethi Sekin ve güvenlik güçlerinin rutin kontroller gerçekleştirdiklerini ifade eden Doğan, “Kimlik kontrolü sırasında kapalı alanda tütün mamülü tükettiğimiz için bize de ceza kestiler. Ben Fethi Sekin’e bir kenarda öğrenci olduğumuzu söyledim, idare etmesini rica ettim. O da bana “Karakola gel, ama üniformayla” dedi. Ertesi gün karakola gittim. Üzerimde üniforma vardı. Tam bir babacandı. Ceza tutanağını iptal etti, çay söyledi, sohbet ettik. Karakoldan ayrılırken de “arada uğra, ceza yemeyi bekleme” dedi.

Şehit Polis Fethi Sekin’e babacan ve sevecen tavrı nedeniyle hayran kaldığını belirten Doğan paylaşımını, “İzmir’e olan hayranlığım bir kat daha arttı seninle. Ruhun şad olsun. Mekanın cennet olsun” sözleriyle sonlandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı