REKLAMI GEÇ

Denizlili muhasebeci Veli Bahar hayat arkadaşını Facebook’tan arıyor

Denizlili muhasebeci Veli Bahar hayat arkadaşını Facebook’tan arıyor

Sosyal medya hayatımıza iyiden iyiye yerleşti. Neredeyse 50 yıla yakındır İzmir’de yaşayan Denizlili muhasebeci Veli Bahar da milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı sosyal medyayı izdivaç için yol seçti. Hayatını birleştirmek istediğini paylaşımla duyuran Veli Bahar’ın bir de tercihi var; Gelin adayı muhasebeci veya emekliyse daha iyi olur…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2015 Cumartesi, 16:35

Başta Facebook olmak üzere yaşamımızın artık ayrılmaz bir parçası haline gelen sosyal medya, yaşamın tüm renklerini barındırıyor. Eski dostların birbirini bulduğu, siyasetten spora ciddi tartışmaların döndüğü hatta Arap Baharı ayaklanmalarına bile önemli bir mekan oluşturan sosyal medya sayfaları, umut için de kullanılıyor.

Aslen Buldanlı olan Denizlili 62 yaşındaki Veli Bahar’da hayatının ikinci baharı arayışını kendine ait Facebook Sayfası’ndan sürdürüyor. 50 yıla yakın zamandır İzmir’de yaşayan ve geçimini muhasebecilik yaparak sağlayan Bahar, evlenmek istediğini sayfasından duyurdu.

denizli-veli-bahar-hayat-arkadasi-facebook-ariyor-i

İZMİR’DE YAŞAMALI
Kendisi gibi İzmir’de yaşayan 50-55 yaşlarında bir hanımefendiyle yaşamını birleştirmek istediğini duyuran Bahar, taliplinin bekar ya da boşanmış olmasının önemli olmadığını belirtirken, paylaşımına cep telefonu ve mail adresini de verdi. Ancak en dikkat çekilen özellikse Bahar’ın kendisi gibi muhasebeci bir eş adayı aradığı ya da bir başka tercih sebebinin ise emekli bir aday olduğunu belirtmesi.

OLMAZSA OLMAZ DEĞİL
Veli Bahar, “Niçin kendinize muhasebeci bir eş adayı arıyorsunuz?” sorusuna, “Ben de geçimimi aynı meslekten kazanıyorum. Aynı meslekte olan kişilerin yaşamlarında daha rahat anlaşacaklarını düşünüyorum. Çalışma koşullarımız ve zamanımız birbirimize daha uygun olacak. Bunun dışında emekli olması da bir başka tercihim” diye konuştu. Bahar’a göre bu koşullar tabii ki de olmazsa olmaz koşullar değil.

KİMİ TEPKİ GÖSTERDİ KİMİ TEBRİK ETTİ
3 çocuk babası Veli Bahar ilk evliliğini 7 yıl önce noktalandırdığını artık yaşamının bundan sonraki kısmını anlaşabileceği bir yol arkadaşıyla geçirmek istediğini belirtti. Facebook’tan bu beklentisini dile getirmesinin bazı arkadaşları tarafından tepkiyle karşılandığını da dile getiren Bahar, “Özellikle bayan arkadaşlarımız bunun doğru olmadığını düşünüyor. Ancak hemcinslerim başta olmak üzere medeni cesaretimden ve açık sözlülüğümden dolayı arayıp kutlayanlar, tebrik edenler de çok sayıda” dedi.

DOLANDIRICILAR DA ÇIKIYOR
Facebook paylaşımı sonrası telefon ve mailler aldığını, zaman zaman ciddi boyutta eş adaylarıyla tanıştığını aktaran Bahar, bunun yanı sıra kötü amaçlı kişilerle de karşı karşıya geldiğinin de altını çizdi. Bahar, dolandırıcılık amacıyla birkaç telefon aldığını kısa sürede aslında kendisiyle evlenmek istediğini söyleyen kişilerin dolandırıcılık yapma gayesinde olduğunu erken fark ettiğini belirtti. Bahar, izdivaç programlarını da doğru bulmadığını, bu nedenle o tarz bir yöntemle eş aramadığını da sözlerine ekledi. Bahar ayrıca 5 milyon kişinin yaşadığı İzmir’de bu yöntemle aradığı doğru kişiyi bulabileceğini düşündüğünü de belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı