REKLAMI GEÇ

Denizlili Elif kaza kurbanı

Denizlili Elif kaza kurbanı

Denizlili üniversite öğrencisi Elif Dağdelen (21) Adıyaman’da yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada, Dağdelen’in arkadaşı da yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2019 Perşembe, 19:35

Kaza, Adıyaman’ın Altınşehir Mahallesi’nde meydana geldi. Öğrenimini Adıyaman Üniversitesi’nde sürdüren Denizlili Elif Dağdelen, arkadaşı Emine Şevval Aytemir ile birlikte sınavdan çıktıktan sonra eve gitmek üzere okuldan ayrıldı.

Üniversite kavşağı yakınlarında yolun karşısına geçmeşe çalışan Dağdelen ve Aytemir’e M.D. idareresindeki 02 LE 251 plakalı otomobil çarptı.

Yaralanan Dağdelen ve Aytemir, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Denizlili üniversite öğrencisi Elif Dağdelen yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ölümüyle ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan Elif Dağdelen’in cenazesi, morgdan üniversite yönetimi ve yakın arkadaşları tarafından alındı.

Gözyaşları arasında uğurlanan Elif Dağdelen’in cenazesi havayolu ile önce İzmir’e, oradan da ailesinin yaşadığı Söke’ye gönderildi.

Yorumlar

ezgi bobur   -  Bağlantı 3 Ocak 2019, 20:09

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı