REKLAMI GEÇ

Denizli’ye Fildişi Sahili’nden gelin geldi

Denizli’ye Fildişi Sahili’nden gelin geldi

Geçtiğimiz yıl Fildişi Sahili’nden Denizli’ye gelin gelen N’zore Vanessa, bu yıl da ablası Marie Jenna Kuadio’nun Denizli’ye gelin gelmesine aracılık etti. Denizli’nin ikinci Fildişi Sahilli gelini Marie Jenna Kuadio, adını Meryem olarak değiştirdi, Bekilli’de esnaflık yapan İlhan Bat ile evlendi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2021 Cuma, 16:02

Geçtiğimiz yıl Fildişi Sahili’nde bir markette tanıştığı Murat Kara (23) ile N’zore Vanessa (24) Bekilli’de evlendi. Bir yıldır Bekilli’de yaşayan N’zore Vanessa, ablası Marie Jenna Kuadio’yu (31) ilçede esnaflık yapan İlhan Bat ile tanıştırdı. Önce internet üzerinden konuşan ikili daha sonra Denizli’de görüştü ve bir süre sonra evlenmeye karar verdi.

DENİZLİ’YE GELEN İKİNCİ FİLDİŞİLİ GELİN OLDU
Aynı dili konuşmadıkları için çeviri programları ile iletişim kuran ikili bugün Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Fildişi Sahili’nden olan Marie Jenna Kuadio’yla hayatını birleştirmenin mutluluğunu yaşayan İlhan Bat, “Bugün hayatımın en mutlu günü. Eşimin kardeşi bir yıl önce Denizli’ye gelin geldi onun vesilesi ile tanıştık. İnternet üzerinden bir süre konuştuk sonra görüşmeye karar verdik. Görüştüğümüzde ikimizde birbirimizden etkilendik ve evlenmeye karar verdik. Çok mutluyuz” dedi.

“AŞKIN DİLİNİ ÇÖZDÜK”
Aynı dili konuşmadıkları için çeviri programları üzerinden iletişim kurduklarını dile getiren Bat, “Şuan iletişimimizi çeviri programları ile sağlıyoruz. Ben biraz eşimin ülkesinin resmi dili olan Fransızcayı öğrendim o da Türkçeyi öğrenmeye çalışıyor. En kısa sürede Türkçe’yi ona öğreteceğim. Aynı dili konuşmasak bile aşkın dilini çözdük” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUM”
Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Marie Jenna Kuadio ise, “Türkiye’yi ve insanlarını çok seviyorum. Hayatımı burada devam ettirmek istiyorum. Türkçe’yi en kısa sürede öğreneceğim, sonrasında burada bir iş bulup çalışacağım. Eşimi çok seviyorum, aynı dili konuşmasak bile onunla çok iyi anlaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Nesrin Akman   -  Bağlantı 10 Nisan 2021, 12:49

Masallah, pek guzel genc kadinlar. Sahane fotograflar. Allah her dordunede uzun, sihhatli ve mutlu omurler versin. Askin dilini bilen her lisani cabuk ogrenir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı