REKLAMI GEÇ

Downlu çocuklardan protesto

Downlu çocuklardan protesto

Denizli down sendromlu çocuklar için Akyaka ve Marmaris tekne turu düzenlendi. Tura katılan down sendromlu çocuklar bir taraftan denizin keyfini çıkartırken bir taraftan açtıkları Türk Bayrakları ile terör olaylarını protesto ederek şehitleri andılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 10:48

Denizli Down Sendromu Derneği, Denizli Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Akyaka ve Marmaris’te tekne turu düzenledi. Tekne turuna katılan down sendromlu çocuklar, bir günlüğüne de olsa mavi sulara açılmanın keyfini yaşadı.

Ailelerinin de katıldığı gezide down sendromlu çocuklar şehitleri de unutmadı. Ellerindeki Türk bayrakları ile son günlerde şiddetini artırarak devam eden terör olaylarını protesto ettiklerini belirten Denizli Down Sendromu Derneği Başkanı Hayrettin Çakmak, “ Bu oluşturulan etkinlik ile çocuklarımız çok büyük mutluluk yaşadı. Tatilin tadını aileleriyle birlikte çıkardılar. Ayrıca şehitlerimizi de unutmadılar. Son dönemde artan terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğin sağlanması ve şehitlerimiz için Akyaka ve Marmaris’te Türk bayraklarını dalgalandırdılar” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı