REKLAMI GEÇ

Ferruh Ölmez yaşam savaşı veriyor

Ferruh Ölmez yaşam savaşı veriyor

70 yaşındaki duayen gazeteci Ferruh Ölmez, PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyor. Cumartesi fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ölmez’in böbrek üstünde oluşan kist aşırı büyüdü. Operasyona alınan Ölmez, tehlikeyi atlatamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2019 Perşembe, 17:37

Denizli’nin marka isimlerinden gazeteci Ferruh Ölmez’den gelen kötü haber camiayı üzdü. Cumartesi günü fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ölmez, böbrek üstünde oluşan bir kist yüzünden az daha canından oluyordu.

Bundan yaklaşık 7 yıl önce bir sağlık kontrolü sonrası tespit edilen böbrek üstü kistin aşırı büyümesi nedeniyle bir anda ölümle burun buruna geldi. Kistin geçen sürede birkaç kiloluk büyümesi yüzünden yaşadığı rahatsızlık sonrası PAÜ Tıp Feakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ölmez, hafta sonunu yoğun bakımda geçirdi.

Daha sonra normal servise alınan Ölmez, doktorlar tarafından operasyona ikna edildi. İç organlarını neredeyse işlevsiz hale getiren dev kistin alınması için bugün operasyona alındığı öğrenilen Ölmez, dev kist yüzünden zor bir ameliyat geçirdi.

Kan takviyesi yapılan Ölmez’in hayati riski atlatamadığı belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı