REKLAMI GEÇ

Duayen işadamı Esat Sivri son yolculuğuna uğurlandı

Duayen işadamı Esat Sivri son yolculuğuna uğurlandı

Duayen işadamı Esat Sivri son yolculuğuna uğurlandı. Sabah saatlerinde Laodikya’da gerçekleştirilen törenin ardından önce evine, ardından da camiye getirilen Esat Sivri, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2019 Cuma, 14:53

Denizli iş dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Esat Sivri son yolculuğuna uğurlanıyor.

Esat Sivri’nin naaşı, sabah erken saatlerde Laodikya’da gerçekleştirilen törenin ardından helallik alınması için son kez evine getirildi. Burada Sivri Ailesi’ni sevenleri yalnız bırakmadı.

Ailesi’nin, özellikle de kızlarının hayli bitkin ve üzgün olduğu gözlenirken, Esat Sivri’nin kızı Berrin Sivri’nin ayağının alçıda olması dikkat çekti. Berrin Sivri’nin evde düşme nedeniyle ayağının kırıldığı öğrenildi.

Son kez evinde sevenleri ile buluşan Esat Sivri için dua edildi. Helallik alınmasının ardından omuzlara alınan ve cenaze aracına taşınan Esat Sivri’nin naaşı, son görev için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’ne götürüldü.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Esat Sivri’ye son görevlerini yerine getirmek için sevenleri Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’ne akın etti. İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı cenaze törenine hüzün hakimdi.

Cenaze törenine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve duyduğu üzüntüyü ifade eden Zeybekci, “Denizli’ye çok önemli hizmetlerde bulundu. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetleri kendisinin arkasından gider, sadaka olur. Denizli Esat Sivri’nin eksikliğini arayacaktır. Başta ailesi olmak üzere tüm Denizli’ye başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

ÖĞLE VAKTİ CENAZE NAMAZI KILINDI
Duayen işadamı Esat Sivri için öğle vakti cenaze namazı kılındı. Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı cenaze namazının ardından Sivri için helallik alındı.

Sivri’nin cenazesi namazın ardından omuzlara alındı, toprağa verilmek üzere Asri Mezarlık’a götürüldü.

PROTESTO
Esat Sivri’nin naaşının cenaze aracına konmasının ardından yaklaşık 10 kişilik bir grup eski DEBA çalışanı, Sivri’den alacaklarını alamadıkları iddiasıyla protesto etti, haklarını helal etmediklerini söyledi.

Gruba, cenazeye katılanlar, “bunun yeri burası değil” diyerek tepki gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı