REKLAMI GEÇ

Hayırsever Saadet Erikoğlu sonsuzluğa uğurlandı

Hayırsever Saadet Erikoğlu sonsuzluğa uğurlandı

Denizlili hayırsever işadamı merhum Ahmet Nuri Erikoğlu’nun eşi Saadet Erikoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2016 Cuma, 14:28

Tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı nedenlerle yaşamını yitiren 88 yaşındaki Saadet Erikoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Denizli’nin duayen iş adamlarından hayırsever girişimci merhum Hacı Ahmet Nuri Erikoğlu’nun eşi olan Saadet Erikoğlu özellikle eğitim alanındaki hayırseverliği ile biliniyordu.

denizli-saadet-erikoglu-cenaze-toreni-4

Yeni Camii’nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip Asri Mezarlık’ta toprağa verilen Hacı Saadet Erikoğlu’yu son yolculuğunda Denizli iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının temsilcileri yalnız bırakmadı.

Cenaze öncesinde Sadet Erikoğlu’nun oğulları Vedat Erikoğlu, Sedat Erikoğlu, Hüseyin Erikoğlu ile torunları taziyeleri kabul etti.

Ailenin dost ve yakınlarının katıldığı cenaze töreninde Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız, DSO, DTO, DENİB gibi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar hazır bulundu.

denizli-saadet-erikoglu-cenaze-toreni-1

Denizli’de elektrolitik, sağlık ve enerji alanındaki yatırımları ile dikkat çeken Erikoğlu Ailesi, Denizli’ye hayır olan katkılarının yanı sıra yarattığı istihdam ile de katkı ile de yakından biliniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı