REKLAMI GEÇ

Hayri Dev korkuttu

Hayri Dev korkuttu

UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi ödülü verilen Hayri Dev, yoğun programlarından dolayı yorgun düştü ve Denizli Tekden Hastanesi’nde tedavi edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2014 Salı, 17:42

Hayri Dev, halsizlik, iştahsızlık ve hafif karın ağrısı şikayeti ile Tekden Hastanesi’ne geldi. Tekden Hastanesi Dahiliye servisinde Hayri Dev’in sağlık durumu kontrol altına alındı.

Dahiliye Uzmanı Uz. Dr. Semra Tursun, Hayri Dev’in yaşına rağmen sağlık durumunun çok iyi seyrettiğini şu anki rahatsızlığının yorgunluktan kaynaklı olduğunu gereken müdahalelerin yapıldığını söyledi. Endişelenecek bir durum olmadığını ifade eden Uz. Dr. Tursun, Hayri Dev’e beslenmesine dikkat etmesi ve kendisini fazla yormaması konusunda tavsiyelerde bulundu.

“Sağlık kaynağım müzik ve Çameli havası”
81 yaşında olmasına rağmen önemli bir rahatsızlığı bulunmayan Dev,“Müzik ruhun gıdasıdır bende sağlığımı müziğe ve Çameli’nin temiz dağ havasına borçluyum” dedi. Hayri Dev, kendisine gösterilen yoğun ilgi için doktorlara ve hastane personeline kendine has üslubuyla, son bestelediği türküyü söyleyerek teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı