REKLAMI GEÇ

İşadamı İsmail Baysal hayatını kaybetti

İşadamı İsmail Baysal hayatını kaybetti

Acı haberler birbiri ardına geliyor. Denizli’nin duayen isimlerinden Ali Baysal’ın oğlu, Denizlispor eski başkanlarından Mustafa Baysal’ın kardeşi İsmail Baysal evinde ölü bulundu. Baysal’ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2018 Salı, 20:19

Acı haberler birbiri ardına geliyor. Birkaç saat önce gelen genç avukat Tevfik Kendirli’nin ölüm haberinin ardından bu kez de iş dünyasını sarsan bir üzücü haber daha geldi, işadamı İsmail Baysal evinde ölü bulundu.

ÇOCUKLARI YERDE BULDU
Çamlık’ta bulunan evinde eşi ve çocuklarıyla birlikte oturan 60 yaşındaki İsmail Baysal’ın dinlenmek üzere odasına çekildiği, bir süre sonra da odaya giren çocukları tarafından yerde hareketsiz bulunduğu öğrenildi.

Çocuklarının ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil ekipleri, İsmail Baysal’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının olay yerine gelmesi ve incelemenin tamamlanmasının ardından İsmail Baysal’ın cansız bedeni hastaneye kaldırılacak.

İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİNDENDİ
Ölümüyle iş dünyasında büyük üzüntü yaratan İsmail Baysal, Denizli tekstil sanayisinin amiral gemilerinden kabul edilen GİBSAN’da yönetim kurulu üyeliği yaptı. Fabrikanın kapandığı 2008 yılına kadar babası Ali Baysal, kardeşi Mustafa Baysal ile birlikte çalışan İsmail Baysal, iş dünyasının önemli isimlerindendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı