REKLAMI GEÇ

Koca Mektepliler her yerde beraber

Koca Mektepliler her yerde beraber

Denizli Lisesi ya da herkesin diline pelesenk olan ismiyle Koca Mektep… Bu eğitim kurumu, mezun olanların dayanışması ve dostluklarını okul sonrası da sürdürmesiyle de örnek. Birbirini hemen hiç unutmayan Koca Mektepliler, bir fırsat yaratıp bir araya geliyor, eğleniyor. Tıpkı bu habere konu olan dört mezun gibi…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2015 Perşembe, 14:28

 

Siyasetten iş dünyasına binlerce isim kazandıran Denizli Lisesi’nin mezunları, kendi aralarındaki dayanışmayı, sık sık bir araya gelip anılarını paylaşmayı sürdürüyor. Koca Mektep’ten 1988’de mezun olanlar da birbirlerini unutmayanlardan. 1988 mezunları, her ay toplanma geleneğini yıllardır sürdürüyor.

denizli-koca-mektep-lisesi-havuz-ic

İşte bu buluşmalardan birisi küçük bir grupla Antalya Belek’te gerçekleşti. Cenk Gür, Veysel Yılmaz DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve Kıvanç Özcan, aileleriyle birlikte bir araya geldi. Havuz keyfi de yapan Gür, Yılmaz, Kocasert ve Özcan’ın şakalaşmaları “içlerindeki çocuk ortaya çıktı” yorumlarını yaptırdı.

Kocasert, sosyal medyada paylaşılan havuz videosunun altına da “88 Koca Mektep mezunları kendini hala lisede sanırsa ortaya böyle bir sonuç çıkıyor” diye yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı