REKLAMI GEÇ

Konuşma ve işitme engelli çiftten ‘masal gibi’ düğün

Konuşma ve işitme engelli çiftten ‘masal gibi’ düğün

Denizli’de konuşma ve işitme engeli bulunan genç çift, masal gibi bir düğünle dünya evine girdi. Nikah töreninde işaret diliyle ‘evet’ cevabını veren çiftin mutluluğu ise gözlerinden okundu. Çocukları gibi işitme ve konuşma engeli bulunan aileler de düğünde duygusal anlar yaşadı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2021 Salı, 13:40

Denizli’de işitme ve konuşma engelli bir ailenin çocuğu olarak ailesi gibi işitme ve konuşma engelli olarak dünyaya gelen 18 yaşındaki Burak Müren, ailesiyle Samsun’da katıldığı işaret dili kampında kendisi gibi işitme ve konuşma engelli Mercan Kepçe (19) ile tanıştı. Kamp sonrası bir süre internet üzerinden mesajlaşan ikili, sonrasında hayatlarını birleştirmeye karar verdi.

İşitme ve konuşma engelli ailelerin aynı engeli bulunan çocukları, Denizli’de yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikah töreninde sorular kendilerine işaret diliyle soruldu, genç çift de sorulara işaret diliyle evet yanıtını verdi. Düğün töreninde aileler duygusal anlar yaşadı, çiftin mutluluğu ise gözlerinden okundu.

Denizli Haber’in kağıt üzerine yazı yazarak röportaj yaptığı çift, mutluluklarını paylaştı. Hayatın kendilerine sunduğu zorluklara karşı artık birlikte mücadele edeceklerini aktaran Müren çifti, “Birbirimize ilk görüşte aşık olduk. Tanıdıktan sona da evlenmeye karar verdik. Dans ettik, halay çektik, düğünümüz çok güzel geçti. Pamukkale’ye gidip klip çekimi yaptık. Çekimimizi yapan fotoğrafçı Mehmet Toplu’ya çok teşekkür ederiz. Bizim bu anı ölümsüzleştirmemizi sağladı.  Bundan sonraki hayatımızda zorluklara karşı birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Yorumlar

soru yorum   -  Bağlantı 17 Ağustos 2021, 17:03

Allah mesut etsin, mutlulukları daim olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı