REKLAMI GEÇ

Kovid-19’dan vefat eden Kurşunoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kovid-19’dan vefat eden Kurşunoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Denizli’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu’nun cenazesi toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2021 Pazartesi, 17:19

Kurşunoğlu için ilk tören, Türk Sağlık-Sen Denizli Şubesi önündeki Atatürk Parkı’nda yapıldı.

Tabutunun üzerine Türk bayrağı ile Türkiye Kamu-Sen flaması örtülen Kurşunoğlu için, sosyal mesafe kurallarına uyularak cenaze namazı kılındı. Namazın ardından İstiklal Marşı okundu.

Törene siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

MAHALLESİNDEKİ TÖRENDE ZOLAN İLE KAHVECİ DE YER ALDI
Kurşunoğlu’nun cenazesi daha sonra memleketi olan Çal ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi’ne getirildi.

Buradaki cenaze namazına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci de katıldı. Cenaze, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Yuvası Müdürlüğü’nde çalışan Türk Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi 53 yaşındaki Rayif Kurşunoğlu’nun, Aralık ayının başında yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı.

Bir süre evde karantinada kalan Kurşunoğlu, durumunun ağırlaşması üzerine Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Kurşunoğlu, dün sabah yaşamını yitirdi. DENİZLİ (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı