REKLAMI GEÇ

Mesleğine aşık, 83 yaşında ve tekrar muhtar adayı

Mesleğine aşık, 83 yaşında ve tekrar muhtar adayı

25 yıl önce mevcut muhtarın çalışmalarını beğenmeyip ilk seçimlerde mahallesine muhtar olan 83 yaşındaki Mustafa Şükrü Özbek, tekrar aday oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 11:58

DENİZLİ (AA)
Denizli’nin Pamukkale İlçesinin İstiklal Mahallesi’nde 25 yıldır muhtarlık yapan 83 yaşındaki Mustafa Şükrü Özbek, sağlığı elverdiği sürece muhtarlık yapmak istiyor. Doğduğu mahalleye 1993 yılında muhtarlık için aday olan Mustafa Şükrü Özbek, seçilmesinin ardından kesintisiz olarak 25 yıldır görevine devam ediyor.

Özbek, 1153 sokaktaki muhtarlık binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sanayi sitesinde motor tamircisi olarak çalıştığı 1993 yılında mahallesindeki muhtarının çalışmalarını beğenmediği için muhtar adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

Mahallesini çok sevdiğini anlatan Özbek, “Burada doğdum burada yaşlanıyorum. Vatandaşıma hizmet etmek için ömrümü geçiriyorum. Önceden burada her yer çıkmaz sokaktı. Artık çıkmayan sokak yok. Bereket li yollar yapıldı ve mahallemiz güzelleşti.” dedi.

Özbek, muhtar olarak halkın taleplerini yerine getirdiği zaman mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Yaşlıyım ama ruhum genç. Yaşlılığı kabul etmiyorum. Ben bu mesleği aşkla yapıyorum. Seçimlerde yeniden adayım. Kalpleri kırmadan, fakirin yanında olmak için çalışmaya devam edeceğim. Eski zamanlarda muhtarların yeri belli olmazdı. Vatandaş mağdur olurdu. Artık öyle değil. Yerimizde milletimize hizmet için devam ediyoruz. Seçimlerde bırakmak istesem de bıraktırmıyorlar. ‘Devam edeceksin.’ diyorlar. Ölünceye kadar muhtar olarak devam etmek istiyorum ve adaylığımı koyuyorum. Halka hizmetle bu işi devam ettireceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı