REKLAMI GEÇ

Okan Gönenç gözyaşlarıyla uğurlandı

Okan Gönenç gözyaşlarıyla uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren İngilizce öğretmeni Okan Gönenç, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı. Gazetemiz yazarı Zafer Gönenç’in tek kardeşi olan 47 yaşındaki Okan öğretmenin cenaze töreni, eğitim, hukuk, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2015 Çarşamba, 14:04

Denizli’de hukuk, eğitim ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Gönenç Ailesi’ni acı günlerinde yüzlerce Denizlili yalnız bırakmadı.

Gazetemizin köşe yazarlarından CHP eski İl Başkanı Avukat Zafer Gönenç’in tek kardeşi olan, Eğitim İş Üyesi Kınıklı Basma Boya İngilizce Öğretmeni Okan Gönenç, geçirdiği kalp kirizi sonrası 47 yaşında yaşamını yitirmişti.

Okan Gönenç cenazesi için Ulu Cami’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Gönenç’in son yolculuğuna Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Eğitim İş Şube Başkanı Kadem Özbay başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi, eğitimci, hukukçu ve işadamı katıldı.

Hüznün ve gözyaşının hakim olduğu uğurlamada Okan Öğretmeni çocukları gibi, öğrencileri ve öğretmen arkadaşları da yalnız bırakmadı. Genç yaşta yaşamını yitiren Okan Gönenç’in ağabeyi Zafer Gönenç gibi anne ve babasının da cenaze namazı öncesi güçlükle ayakta durdukları gözlendi

Yorumlar

emirhan bobur   -  Bağlantı 13 Mart 2023, 22:28

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı