REKLAMI GEÇ

İkinci üniversiteyi de birincilikle bitirdi

İkinci üniversiteyi de birincilikle bitirdi

Denizlili başarılı öğrenci Övünç Ege, İstanbul Arel Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nü bitirdi. Övünç Ege, daha önce öğrenim gördüğü Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nü olduğu gibi, ikinci üniversitesini de birincilikle bitirdi. Övünç Ege’nin kariyer planında ise akademik alanda ilerlemek var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2019 Çarşamba, 11:38

1991 yılında Denizli’de dünyaya gelen ve Fatma Nur-Ali İsmet Ege Çifti’nin kızı Övünç Ege, tıpkı adı gibi ailesinin övünç kaynağı oldu.

Lise öğrenimini tamamladıktan sonra kendisine yeni bir yol haritası belirleyen Övünç Ege, sınavda aldığı yüksek puan ile Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nü kazandı. 2009-2014 yılları arasında öğrenim gördüğü okulunu başarıyla tamamlayan Övünç Ege, üniversiteyi birincilikle bitirdi.

Öğrenim dönemi ve mezuniyeti sonrası Panaztepe ve Laodikya kazılarında görev alan Övünç Ege, daha sonra kendisine yeni bir yol haritası çizdi, kariyer planında değişiklik yaptı.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE BAŞLIYOR
Kariyer planını revize etmesinin ardından medya ve iletişim alanına yönelen Övünç Ege, yeniden sınava girdi, yine yüksek puan alarak bu kez İstanbul Arel Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nün yolunu tuttu.

2015 yılında başladığı Arel Üniversitesi serüvenini de tıpkı ilk üniversitesinde olduğu gibi birincilikle tamamlayan Övünç Ege, okulunu birincilikle tamamlandı.

ÖĞRENCİLİK DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇTİ
Çevresi tarafından çok yönlü kişiliği, girişkenliği ve yaratıcılığı ile tanınan Övünç Ege, öğrenim hayatı boyunca freelance metin yazarlığı yaptı, 5. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu’nda sinema ve psikanaliz üzerine hazırladığı çalışmasını sundu. Bitirme tezinde sinema, psikanaliz ve mitoloji üzerine multidisipliner çalışan Övünç Ege, Hile (the Cheat) dizisinin final sezonunda yönetmen yardımcılığı koltuğuna oturacak.

HEDEFİ AKADEMİK KARİYER
Kendisine kariyer planı olarak medya ve iletişim alanını belirleyen Övünç Ege, gelişimini bu yönde sürdürüyor. Eylül ayında Medya ve Kültürel Çalışmalar Yüksek Lisans Programı’na başlayacak olan Övünç Ege, akademik kariyer yapmayı planladığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı