REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencisi Antalya’da boğuldu

PAÜ öğrencisi Antalya’da boğuldu

PAÜ öğrencisi ve TEGV gönüllüsü olan Emel Tülüce, tatil için gittiği Antalya’da dalgalara kapıldı. Hastaneye kaldırılan genç kız, iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2018 Pazar, 16:40

Pamukkale Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi gönüllü eğitmeni Emel Tülüce, Antalya’da denizde dalgalar kapıldı, boğulma tehlikesi geçirdi.

Cankurtaranlar tarafından denizden baygın halde çıkarılan genç kız, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

ACI HABER İKİ GÜN SONRA GELDİ
Pamukkale Üniversitesi ve gönüllü olarak görev aldığı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda çok sevilen Emel Tülüce, yoğun bakımda süren tedaviye rağmen iki gün sonra yaşamını yitirdi.

PAÜ VE TEGV’DE BÜYÜK ŞOK
Tülüce’nin vefatı PAÜ ve TEGV’de büyük üzüntü yarattı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi Sorumlusu Fatma Gökalp, acı haberi alınca yıkıldıklarını söyledi.

Yıllardır eğitim birimlerinde gönüllü eğitmenlik yapan Emel Tülüce’nin melek gibi bir insan olduğunu söyleyen Gökalp, ‘Sözün bittiği an. Güzel yürekli gönüllümüz Emel Tülüce’yi kaybettik. Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun. Çok üzgünüm çok” dedi.

Yorumlar

ezgi Bobur   -  Bağlantı 26 Ağustos 2018, 20:27

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı