REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün emektarı Necmi Hoca, emekli oldu

PAÜ’nün emektarı Necmi Hoca, emekli oldu

Pamukkale Üniversitesi’nin kurulduğu 1993’ten bu yana görev yapan öğretim üyesi Necmi Özdemir emekliye ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2021 Çarşamba, 12:49

Pamukkale Üniversitesi’nin emektarlarından, çeşitli kademelerinde görev yapan ve sonunda PAÜ meslek yüksek okulu bünyesinde öğretim görevlisi iken emekliye ayrılan Necmi Özdemir, PAÜ bünyesinde binlerce öğrenci yetiştiren bir eğitimci olarak, Şubat ayı sonu itibariyle emekliye ayrıldı.

Eğitim camiasının emektarlarından olan Necmi Özdemir, Ticaret Lisesi bünyesinde görev yaparken, 1993 Yılında Mühendislik Fakültesinde Fakülte Sekreteri olarak başladı. Denizli Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreteri olarak sürdürdü. Derslere girdi. 1996 yılında kendi isteği ile; Öğretim Görevliliğine geçerek Çivril Meslek Yüksekokulunun ilk hocaları arasına girdi. Çivril, Honaz, Çal, Bozkurt, Denizli Meslek Yüksekokullarında Derslere girdi, Danışmanlıklar, Komisyon ve Bölüm Başkanlıkları yaptı. Ardından PAÜ Denizli Sosyal Bilimler MYO ve Denizli Sağlık Hizmetleri MYO‘ da derslere giriyordu.

Yorumlar

öğrencisi   -  Bağlantı 24 Şubat 2021, 22:37

Kendisinden çok şey öğrendik. Allah razı olsun. Güzel bir hayatı olsun hocamızın. Özellikle hayata dair öğrettiklerini unutmak mümkün değil..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı