REKLAMI GEÇ

Rafet Baykent son yolculuğuna uğurlandı

Rafet Baykent son yolculuğuna uğurlandı

Denizli’nin ilk ihracatçılarından Rafet Baykent 77 yaşında vefat etti. Baykent, Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2014 Çarşamba, 17:55

Denizli’de tekstil ihracatının öncülerinden işadamı Rafet Baykent, geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) üyesi Mehmet Baykent’in babası olan Rafet Baykent için ikindi vaktinde Ulu Camii’de cenaze töreni düzenlendi. 

Törene, Baykent ailesinin yakınlarının yanı sıra iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Baykent’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yorumlar

seçil hiç   -  Bağlantı 8 Mayıs 2014, 22:25

nurlar içinde yat rafet amcacım

seçil hiç   -  Bağlantı 8 Mayıs 2014, 22:23

ALLAH RAHMET EYLESİN NURLAR İÇİNDE YAT RAFET AMCACIM KISA BİR SÜRE TANIDIM SENİ AMA …HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER .KEŞKE BAZI İNSANLARDA DA PARA HIRSI OLMASA SENİN GİBİ İYİ NİYETLİ VE GERÇEKTEN YAŞAMASINI İNSANA DEĞER VEREN BİRİ OLABİLSE ZENGİNDE OLAN FAKİRDE OLAN AYNI 2 METRE YERE GELCEZ..BAZI İNSANLAR FAKİRİ ELEMANINI KÜÇÜMSÜYOR HOR GÖRÜYOR AŞAĞILIYORRR SENİNLE BİR ARA MOBİLYA MAĞAZANDA MUHABBET ETMİŞTİK BİR İNSAN NASIL ZENGİN OLUR DEMİŞTİM ….AH BE RAFET AMCAM BANA NELER ANLATMIŞTIN SENİ UNUTMAYACAĞIMMMM ESKİ BİR BAYKENT MOBİLYA ÇALIŞANI
SEÇİLLLL HİÇÇÇ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı