REKLAMI GEÇ

Sevgilisi tarafından katledilen Şebnem son yolculuğuna uğurlandı

Sevgilisi tarafından katledilen Şebnem son yolculuğuna uğurlandı

Dün sevgilisi tarafından boğazı kesilerek katledilen 23 yaşındaki Şebnem Şirin, son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde, gözyaşları sel oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2021 Perşembe, 11:38

Pamukkale’nin Kınıklı Mahallesinde dün sabah saatlerinde yaşanan olayda 23 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin, yaşadığı apartta sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI
Adli Tıp Kuruma Morgunda otopsi işlemleri tamamlanan genç kızın cenazesi bugün ailesi tarafından teslim alınarak, Ulu Camii’ye getirildi. Sevgilisi tarafından katledilen genç kızın cenaze törenine Gülizar Biçer Karaca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, kadın örgütleri, arkadaşları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

ANNESİ FENALAŞTI
Törende genç kızın ailesi güçlükle ayakta durabildi. Annesi zaman zaman fenalaşarak yere yığıldı. Son yolculuğunda Şebnem’i yalnız bırakmayan arkadaşları da, gözyaşı döktü.

Şebnem Şirin’nin cansız bedeni, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Güney’e götürüldü.

KADINLARDAN OTURMA EYLEMİ

Tören sonrasında cenazeye katılan kadınlar oturma eylemi yaparak tepkilerini gösterdi. Acılı anneyi yalnız bırakmadılar.

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Öte yandan olay sonrası kaçarken yakalanan zanlı Furkan Zıbıncı’nın ilk ifadesinde bir altın toptancısında çalıştığını, gıda mühendisi olan kız arkadaşı Şebnem Şirin’in evine zaman zaman gittiğini, bir süredir kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle bu sabah 6.00 civarında aynı evde tartıştıklarını anlattığı öğrenildi.

İfadesinde maktul ile aralarındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine karşılıklı olarak birbirlerine bıçakla saldırdıklarını iddia ettiği belirtilen zanlı, boğazı ve yüzünden yaralanan kadının yere yığıldığını, bu sırada kendisinin de elinden yaralandığını öne sürdüğü kaydedildi.

KANLI MEYVE BIÇAKLARI BULUNDU
Olayın ardından abisini olay yerine çağırdığını ve olayı polise bildirmesini istediğini anlatan zanlının daha sonra ise olay yerinden kaçtığını ifade ettiği kaydedildi.

Öte yandan polisin evde yaptığı incelemede olay yerinde kan izleri bulunan iki meyve bıçağı tespit edildi.

Yorumlar

Kamil   -  Bağlantı 28 Ekim 2021, 16:14

Merhum Kızımıza Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşaallah.
Bu olayı gerçekleştiren cani/katil/insanlıktan çıkmış yaratığın ise, inşaallah dünyada da, ahirette de layıkıyla cezasını bulmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı