REKLAMI GEÇ

Sevgilisine canlı yayında evlilik teklifi yaptı

Sevgilisine canlı yayında evlilik teklifi yaptı

Yerel televizyon kanalı TV58’in sunucusu Musa Uçak, canlı yayında sevgilisi Elif Koyuncu’ya sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2019 Perşembe, 13:15

Uydudan yayın yapan TV58 kanalının sevilen sunucusu 28 yaşındaki Musa Uçak, kız arkadaşı Elif Koyuncu’yu (24) canlı yayın sonrası görüşme bahanesiyle çalıştığı televizyon kanalına çağırdı.

Canlı yayınlanan spor programının ardından kapanış konuşmasını yapan Uçak, konuklardan ve izleyicilerden izin isteyerek, “Size de sürpriz olacak kendim için 5 dakikanızı sizden istirham ediyorum” dedi.

Ayağa kalkan Uçak, “Benim için de oldukça heyecanlı bir an. Bir açıklama yapmak istiyorum. Canlı yayının ayrı bir heyecanı var ama bu daha farklı bir heyecanmış. Bunca zamandır karşınıza çıkarak programlarımızda sporu hayatla buluşturduk. Bu gün de sporu hayatla buluşturmak istedim. İki yıldır ekranlarınızda size spordaki gelişmeleri paylaştık. Bu paylaşımdan cesaretle hayatımın en anlamlı anlarını da sizlerle gerçekleştirmek istedim canlı yayınla. Hayatıma bir milat niteliği kazandıran varlığı ile onurlandırıp birlikte yaşlanma hayalleri kurduran Elif Koyuncu’ya huzurlarınızda önemli bir soru sormak istiyorum” sözleri ile kız arkadaşını stüdyoya davet etti.

Stüdyoda kalp şeklindeki uçan balonun ipinin ucuna taktığı yüzüğü çözen ve Koyuncu’nun önünde diz çöken Uçak, “Birlikte gülmeye, birlikte bir hayat kurmaya, hayatın sonuna kadar birlikte olmaya, bir ömür benimle geçirmişe var mısın, benimle evlenir misin?” dedi.

Sunucu Uçak, “Evet” yanıtı aldığı sevgilisi Koyuncu’nun parmağına yüzüğü takarak sarıldı ve tebrik etti.

Sevgilisine yaptığı sürpriz evlenme teklifi için yardımcı olan çalışma arkadaşlarını da stüdyoya çağıran Uçak, konuklarla birlikte izleyenlere teşekkür etti ve el sallayarak programı kapattı.

Spor muhabirliği ve sunuculuk yapan Uçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, sevgilisine alışılmışın dışında sürpriz evlilik teklifi yapmaya karar verdiğini belirterek, “Uzun zamandır canlı yayın yapıyorum, ancak daha önce böyle bir heyecan yaşamadım. Evlilik teklifi için konuşmaya başladığım andan itibaren elim ayağım titremeye başladı. Kafamda tasarladığım cümleler vardı ancak o heyecanla unuttum. Benim için çok özel bir andı. İzleyicilerimiz, programdan sonra yoğun bir şekilde mesaj gönderdiler, telefonla arayıp tebrik ettiler” diye konuştu.

Elif Koyuncu da canlı yayından sonra buluşmak üzere arkadaşını kendisini çağırdığını belirterek, “Böyle bir evlilik teklifi benim için sürpriz oldu. Çok karmaşık duygular hissettim. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Canlı yayında böyle bir şey olması beni çok şaşırttı. Bu sürpriz karşısında çok mutlu oldum. Sevdiğim adamın böyle bir evlilik teklifi beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı