REKLAMI GEÇ

Şiir kitabı tamam, sırada albüm var

Şiir kitabı tamam, sırada albüm var

Gazeteci İskender Doğan, 5. kitabı ile yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Daha önce biri şiir 4 kitabı bulunan İskender Doğan, bundan sonra kitap yazmayacağını, çağa ayak uydurup albüm çıkaracağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2015 Cuma, 12:16

Şair İskender Doğan, “Yüreğimdeki Aşk Fırtınaları” adlı 5. Şiir kitabının tanıtım toplantısını, Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde yaptı.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon’da profesörü Ali Koçlu ile birlikte yerel sanatçıların da katılarak destek verdiği toplantıda “Yüreğimdeki Aşk Fırtınaları” kitabını tanıtan Doğan, kitabının tamamen aşk ve duygu yüklü şiirlerden oluştuğunu belirtti.

Doğan, “5. ve son şiir kitabımı yayımladım. Bundan sonra şiir kitabı çıkarmayacağım. Çünkü okumayan bir toplumumuz. Bunun yerine çağa ayak uydurup, albüm çıkarmaya karar verdim” dedi.
Doğan, 160 sayfalık şiir kitabının ilk etapta 1000 adet basıldığını vurguladı.

HUZUR VE BARIŞA İHTİYAÇ VAR
Terör olayları ve siyasi gelişmeler nedeniyle insanların gergin olduğunu söyleyen Doğan, “Sanat ve sanatçı, toplumlarda barış ve huzuru sağlayan unsurlardır. Bu nedenle yerel yöneticiler başta olmak üzere sivil toplum örgütleri yerel sanatçıları desteklemeli. Biz 80 sanatçıya destek veriyoruz. Maddi desteğin yanı sıra moral verilmesi de önemli. Bir kitap olarak bile sanatçıya destek verilebilir. Bunu onlardan esirgemeyin” dedi.
Doğan, daha sonra son şiir kitabını basın mensupları için imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı