REKLAMI GEÇ

SMA hastası Yağız bebek için Valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı

SMA hastası Yağız bebek için Valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı

Acıpayam’da Tülay-Ramazan Yılmaz çiftinin 20 aylık bebeği SMA hastası Yağız Alp için Denizli Valiliği izniyle yardım kampanyası başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2021 Pazar, 16:48

Pahalı tedavi yöntemleri ile iyileştirilebilen bir hastalık olan ve son yıllarda bu nedenle sıklıkla gündeme gelen SMA ile Denizlili 20 aylık Yağız Alp de mücadele ediyor.

Hastalık, Denizli’de öğretmenlik yapan Yılmaz ailesinin evine kabus gibi çöktü. Acıpayam Gazi Ortaokulu’nda görev yapan Ramazan Yılmaz ve ailesi, oğulları Yağız’ın hastalığı ile yıkıldı.

Türkiye’de tedavisi bulunmayan ancak yavaşlatılabilen hastalık için Denizli Valiliği izinli yardım kampanyası başlatıldı. Tedavinin 2 yaşına kadar uygulanması durumunda minik Yağız’in hayatı kurtarılabilecek.

Baba Ramazan Yılmaz gerekli olan paranın yüzde 50’sini toplamayı başardıklarını, Denizli halkının bu güne kadar yanlarında olduğunu ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olacaklarını inandığını belirterek, geri kalan paranın toplanabilmesi için vatandaşlardan yardım istedi.

Denizli Valiliği onaylı başlatılan yardım kampanyasında minik Yağız’a destek olmak isteyenlerin “Alıcı: yağız alp yılmaz, Ziraat Bankası hesabı İBAN TR70 0001 0000 8496 8537 9950 01” adresine yardımlarını yapabilecekleri bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı