REKLAMI GEÇ

Sunucu Sema Barstoğan’dan şoke eden veda yazısı

Sunucu Sema Barstoğan’dan şoke eden veda yazısı

Deha TV ve Deha Kent Radyo’nun Çıtıpıtı sunucusu Sema Barstoğan, sosyal medya hesabından veda başlıklı bir yazı paylaştı. Yazıyı sonuna kadar okuyan da okumayan şoku yaşadı. İşte o ilginç paylaşım ve yarattığı etki…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2018 Çarşamba, 09:55

Denizli’nin tecrübeli ekran yüzlerinden DEHA TV ve Deha Kent Radyo’nun sevilen sunucusu Sema Barstoğan, önceki gün sosyal medya hesabından şoke eden bir veda paylaşımı yaptı. Barstoğan’ın kimini üzen kimini güldüren bu paylaşımı uzun süre konuşulacak cinsten.

“Artık veda zamanı geldi, kapıya dayandı” sözleriyle başlayan yazıda başka bir şehre gitme kararı aldığını yazan Sema Barstoğan bu paylaşımını okuyanlar resmen şok geçirdi. Paylaşım öyle enteresandı ki yüzlerce beğeni aldığı gibi olumlu olumsuz onlarca yorumu da beraberinde getirdi.

Bazı hayranlarının kararından dolayı Barstoğan’a üzüntüsü dile getirdiği, onu çok özleyeceklerine dair yorumlarının yanı sıra paylaşımı gülerek ve esprili sözlerle yorumlayanlar da vardı. Gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Aslında Barstoğan’ın paylaşımı bir sosyal deneydi. Keza paylaşım bir veda mektubuyla başlasa da sonuna “Bu Mektubu Hüseyin adında bir arkadaş paylaşmış, kendisini tanımam etmem. Ben de kopyalayıp buraya yapıştırdım ve sonuna kadar okuyup okumayanları bu sene de kontrol edelim dedim” sözleri bulunuyordu.

Güzel sunucunun sosyal medya üzerinden yaptığı sosyal deneyimi, hem içeriği hem de yorumlarıyla gülümsetti. Metni sonuna kadar okumayanlar, Barstoğan’a yeni yaşamında şans ve mutluluk dilerken, geriye dönecek olursa kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da eklemeden geçemedi.

İŞTE O PAYLAŞIMIN METNİ

Arkadaşlar;
VEDA ZAMANI GELDİ KAPIYA DAYANDI..
Uzun düşünceler ve uğraşlar sonrası artık başka bir şehre yerleşmeye karar verdim.Uzun zamandır iş araştırmaları sonrası çok iyi bir iş buldum aynı zamanda çok da şirin bir ev..
Tüm ömrümü burada geçirdiğim için tabi ki bu karar kolay olmadı çok düşündüm taşındım tarttım ama benim için en hayırlısının bu olduğu işaretini aldım sizlerle burada iyi kötü günlerimiz geçti kah güldük kah ağladık yeri geldi birlikte üzüldük yeri geldi tartıştık. Eğer sizlere karşı kırıcı olduysam hakkınızı helal edin. Kırıcı olmadıysam da hakkınızı helal edin tüm işlemleri yapabilmem biraz zaman alacak. O yüzden aranızda olamayacağım ama hayat bu kim bilir belki bazılarınızla bir gün bir yerlerde yolumuz kesişir.
Daha fazla uzatmayacağım herkese sağlıklı mutlu bereketli bir ömür diliyorum. Kendinize iyi davranın ve hoşçakalın.
Bu Mektubu Hüseyin adında bir arkadaş paylaşmış kendisini tanımam etmem. bende kopyalayıp buraya yapıştırdım ve sonuna kadar okuyup okumayanları bu sene de kontrol edelim dedim..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı