REKLAMI GEÇ

Tavaslı genç şair İstanbul’daki evinde hayatına son verdi

Tavaslı genç şair İstanbul’daki evinde hayatına son verdi

Melankoli ve yalnızlık kokan dizeleriyle özellikle internette önemli bir kitlesi bulunan, 4 şiir kitabı sahibi 32 yaşındaki Gökhan İnesi, İstanbul’da yalnız yaşadığı evinde hayatını sonlandırdı. İnesi’nin yanında kendisinin yazdığı değerlendirilen bir veda mektubu bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2021 Pazartesi, 13:47

Son 4 yılda çıkardığı ‘Bir gürültü anında’, ‘İnatla ağıt’, ‘Biz ölümden doğacağız’ ve ‘Panşehir’ isimli şiir kitapları bulunan, özellikle internette kendine ait bir kitlesi bulunan Denizlili genç şair 32 yaşındaki Gökhan İnesi, hayatına son verdi.

Alınan bilgiye göre, ailesi Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesinden olan , 9 yıldan bu yana İstanbul’da yalnız yaşayan 32 yaşındaki Gökhan İnesi’den haber alamayan yakınları evine gittiklerinde gencin iple tavana asılı olduğunu gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri İnesi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Bir şiirinde, “…yani dört yıl boyunca /  kendi ölümünü dileyen bir et parçası içinde mahsur kaldım…” dizelerine yer veren İnesi’nin yanındaki masada kendisinin yazdığı değerlendirilen veda notu bulundu.

Otopsi işlemleri tamamlanan gencin cenazesi dün memleketi Tavas’a getirildi. Kızılcabölük Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı