REKLAMI GEÇ

Törenle Müslüman oldular

Törenle Müslüman oldular

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Guine Bissau uyruklu İaia İnjai ile Rolando Seno Melaco İl Müftüsü Mehmet Aşık ve şahitlerin huzurunda “Kelime-i Şehadet” getirerek Müslüman oldu. İaia Injaı “Yahya”, Rolando Seno Melaco da “Ahmet” ismini aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2015 Çarşamba, 12:17

Denizli Müftülüğü’ne Müslüman olmak için müracaat eden, Guine Bissau uyruklu, İaia İnjai ve Rolando Seno Melaco için Müftülük’te, “İhtida Merasimi” yapıldı.

denili-ıaıa-ınjaı-rolando-seno-melaco-musluman-oldu-ic

İhtida töreninde, Ulu camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Sarıkaya, Konyalıoğlu Camii İmam-Hatibi Ali Sürücüoğlu da hazır bulundu. Kendi istekleriyle ve araştırmalarının sonucu İslam dinini seçtiklerini belirten Pamukkale Üniversitesi öğrencileri İaia Injaı ve Rolando Seno Melaco, İl Müftüsü Mehmet Aşık ile şahitlerin huzurunda “Kelime-i Şehadet” getirerek Müslüman oldu. Müslümanlığı seçen İaia Injaı “Yahya”, Rolando Seno Melaco da “Ahmet” ismini aldı.

İslam dininin güzelliklerini, diğer dinlerden üstünlüğünü ve farklılığını anlatan İl Müftüsü Mehmet Aşık, kendi arzusuyla, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan İslam dinini seçtikleri için İaia Injaı ve Rolando Seno Melaco’yu tebrik etti.

denili-ıaıa-ınjaı-rolando-seno-melaco-musluman-oldu-ic-1

Merasimde, Müslüman olan İaia Injaı ve Rolando Seno Melaco‘ya İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından İhtida Belgesi, Kur’an-ı Kerim ve Türkçe Meali hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı