REKLAMI GEÇ

TRT’nin sevilen spikeri Hünkar Mutlu’nun baba acısı

TRT’nin sevilen spikeri Hünkar Mutlu’nun baba acısı

TRT’nin sevilen spikeri Hünkar Mutlu’nun acı günü. Üniversiteli PAÜ’de okuyan, mesleğe ilk adımı DEHA TV’de atan ve burada yetişen Hünkar Mutlu, babası Mahmut Mutlu’yu kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2019 Çarşamba, 14:12

Denizli’nin yakından tanıdığı, TRT’nin son dönemlerde yetiştirdiği önemli spikerlerden biri olan ve spor yayınları yapan Hünkar Mutlu, babası Mahmut Mutlu’yu kaybetti.

Aslen Yozgatlı olan Hünkar Mutlu’nun babası Mahmut Mutlu, bir süre önce akciğer rahatsızlığı geçirdi. Hastaneye kaldırılan ancak tedaviye cevap vermeyen Mahmut Mutlu, bir haftadır makinaya bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyordu.

Geçmişte kalp rahatsızlığı geçiren ve kalbinde stent bulunan Muhmut Mutlu’nun, akciğer rahatsızlığının zatürreye dönüşmesi ve enfeksiyon kapması nedeniyle kalbinin durduğu öğrenildi.

Mahmut Mutlu, Ankara’da toprağa verilecek.

HÜNKAR MUTLU KİMDİR?
1982 yılında Yozgat’ta dünyaya gelen Hünkar Mutlu ailenin 2. çocuğudur. Denizli’ye üniversite eğitimi için geldi ve öğrenim süreci boyunca DEHA Tv’de çalışmaya başladı. 2009 yılında KPSS daha sonra ise TRT tarafından açılan sınavları kazandı. Sınavların ardından TRT Ankara Spor Dairesi bünyesinde görev almaya başladı.

Bir süre 1. Lig karşılaşmalarını anlatan Hünkar Mutlu ayrıca Almanya’dan Futbol isimli bir program yaptı. Özellikle 2010 Dünya Kupası maçlarını anlatan ekipte yer aldığı dönemde dikkatleri üzerine çeken Mutlu, TRT Spor ve radyolarında birçok maçın da spikerliğini üstlendi. En son 2018 yılında Dünya Kupası’nda maç anlattı.

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Kaya Çilingiroğlu ve Alp Pehlivan ile birlikte Spor Hafta Sonu programında yer alan Hünkar Mutlu’nun TRT’de yayınlanan spor ile ilgili programları bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı