REKLAMI GEÇ

“Unutsalar da Unutulmayacaklar” projesi final yapıyor

“Unutsalar da Unutulmayacaklar” projesi final yapıyor

Denizli Alzeimer Derneği’nin “Unutsalar da Unutulmayacaklar” projesi final yapacak. Projenin finali Çatalçeşme Oda Tiyatrosu Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2019 Perşembe, 17:14

Denizli Alzeimer Derneği’nin, “Unutsalar da Unutulmayacaklar” projesi 22 Kasım günü yapılacak kapanış toplantısı ile final yapacak. Çok sayıda etkinliğinin yapılmasında imzası bulunan projenin kapanışı Çatalçeşme Oda Tiyatrosu Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Denizli Alzeimer Derneği Şube Başkanı Hatice Eryılmaz, “Proje bizim için yararlı ve verimli bir süreç oldu” dedi.

Farkındalık yaratmak adı altında, Alzheimer hastalığını tanıtmak, hasta yakınlarının yaşadığı zorlukları aktarmak ve dernek faaliyetlerimizi sunmak için birçok etkinlik yaptıklarını dile getiren Başkan Eryılmaz, “ Alzeimer hastalığı hakkında bir çok çalışmanın yanı sıra hasta yakınları ve hastaları bir araya getirdik. Konunun uzmanlarıyla birlikte bilinçlendik. Yararlı ve verimli bir süreç geçirdiğimizi düşünüyorum ve projeye destek olan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Tüm Denizli halkını etkinliğimize davetlidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı