REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak, Denizli Barosu’nu ziyaret etti

Vali Altıparmak, Denizli Barosu’nu ziyaret etti

Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Barosu’nu ziyaret ederek, ekim ayında yapılan genel kurulda başkanlığa üçüncü kez seçilen Müjdat İlhan ve yeni yönetim kurulunu kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2016 Cuma, 10:24

Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Barosu’na gelişinde Başkan Müjdat İlhan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İlhan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Vali Altıparmak, baronun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Altıparmak, ziyaretini baronun yeni hizmet binasını gezerek tamamladı.

denizli-vali-ahmet-altiparmak-baro-ziyareti-1

5 YENİ AVUKAT KATILDI
Öte yandan, stajlarını tamamlayan 5 genç avukat daha baronun üyeleri arasında katıldı. Genç hukukçuların yemin töreni Denizli Barosu Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Törende, Aybüke Yılmaz, Candan Yamanol, Yasir Emre Saraç, Ali Erim ve Muhammed Fethullah Kaplan ruhsatlarını alıp, cübbelerini giyerek mesleğe ilk adımı attı.

Baro Başkanı Müjdat İlhan, törende yaptığı konuşmada, yeni katılımlarla üye sayılarının 1.015’e yükseldiğini belirtti. Son dönemdeki gelişmelerde Türkiye’de adalete duyulan güvende ciddi bir düşüş yaşandığını söyleyen İlhan, “Genç meslektaşlarımın mesleğimize çok önemli katkılar koyacağına inanıyorum. Başarılı birer meslek hayatı onları bekliyor. Hem ülkemize hem de mesleğimize büyük hizmetleri olacaktır” dedi.

denizli-vali-ahmet-altiparmak-baro-ziyareti-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı