REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe yaralı polisi ziyaret etti

Vali Kocatepe yaralı polisi ziyaret etti

İki hafta önce trafik kazasına müdahale ederken trafik kazası geçiren polis memuru Recep Ezbekler’in tedavisi devam ediyor. Vali Şükrü Kocatepe, yoğun bakımda tutulan polis memurunu ziyaret etti, durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2015 Cuma, 16:44

Yaklaşık iki hafta önce Deliktaş Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasına müdahale eden Trafik Polisleri Recep Özbekler ve Mehmet Sarı’ya otomobil çarpmıştı. Ağır yaralanan Recep Özbekler ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve acil ameliyata alındı. Diğer Polis Memuru Mehmet Sarı’nın da acil serviste tedavi edildi.

Vali Şükrü Kocatepe, kaza gününden buyana yoğun bakımda tutulan ve tedavisine devam edilen ağır yaralı Polis Memuru Recep Özbekler’i ziyaret etti. Vali Kocatepe, yaralı Polis Memuru hakkında PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Türkçüer ve Beyin Cerrahı Doç. Dr. Mevci Özdemir’den bilgi aldı.

Yaralı polis memurlarına acil şifalar dileyen Vali Kocatepe, “Bu tür kazalar ülkemizde maalesef sıklıkla yaşanıyor. Sürücülerimizin özellikle şehir içi trafiğinde araçlarını daha dikkatli kullanmalarını istiyoruz. Bazı sürücülerimiz trafikte acele ediyorlar ve kazaların birçoğu da bu şekilde meydana geliyor. Hoşgörü sahibi Türk vatandaşının bu şekilde sorumsuzca hareket etmesi yaşanan bu olayda da görüldüğü gibi kötü sonuçlara neden oluyor. Gelişmiş ülkelerde bilinçli insanlar bir kazayı veya olayı fark ettiği anda durarak bekliyorlar. Ancak bu tür durumlarda ülkemizde gereken dikkat ve sabır gösterilmiyor. Sürücülerimizin; insanı ve insan sağlığını ön planda tutarak trafik kurallarına uymasını, ayrıca görevi başında bulunan ve olaya müdahale eden trafik ve güvenlik görevlilerimize de yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 27 Kasım 2015, 21:12

Denizli ya da bu yörenin insanı önceliğin hep kendinde olduğunu düşünen insanlar çoğunlukla. Gözü başka bir kişi ya da şey görmez. Polis memuruna acil şifalar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı