REKLAMI GEÇ

Yetenek var imkan yok

Yetenek var imkan yok

Denizli’de sayıları giderek artan kaykay ve paten tutkunları, her gün akşam saatlerinde Delikliçınar Meydanı’nda toplanarak, gösteri yapıyor. 158 kişiye ulaşan gençler, “Denizli Extreme” adıyla grup kurdu. Gençler, belediye başkanlarından, rahatça kay kay ve paten yapabilecekleri bir park istiyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2014 Cuma, 10:46

BÜŞRA KURU
Denizli’de gençler arasında kay kay ve paten tutkusu giderek yayılıyor. Birkaç ay öncesine kadar sokaklarda nadir gördüğümüz paten ve kay kay kullanan gençlerin sayıları giderek arttı. 158 kişi oldular ve Denizli Extreme adıyla bir de grup kurdular.

Ne var ki, bu sporu rahatlıkla yapabilecekleri bir alanları yok. Her gün akşam saatlerinde Denizli’deki diğer alanlara göre daha geniş olan Delikliçınar Meydanı’nda toplanıyorlar. Paten ve kaykaylarıyla hem kendileri eğleniyorlar, hem de orada oturan vatandaşlar için ilgiyle izlenen şovlar gerçekleştiriyorlar.

Yaptıkları şovlar, Denizli’de kendilerini geliştirebilecekleri ortam olmamasına rağmen oldukça etkileyici.
Gençler, Belediye başkanlarından kaykay ve paten sporunu rahatça yapabilecekleri ve birçok ilde örnekleri olan kaykay parkları yapılmasını istiyor.

Lise öğrencisi Ali Gümüş, “Sayımız her geçen gün artıyor. Şu anda 158 kişiye ulaştık. En küçüğümüz 4 yaşında, güvenli bir saha ve kendimizi geliştirmek için kaykay parkı istiyoruz” dedi. Gümüş, paten, kaykay öğrenmek isteyenleri hazırladıkları eğitim programlarını takip etmeleri için Facebook üzerinde oluşturdukları “Denizli Extreme” grubuna davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı