REKLAMI GEÇ

Yılbaşı gecesi hayatın kaybeden diş hekimi toprağa verildi

Yılbaşı gecesi hayatın kaybeden diş hekimi toprağa verildi

Güzelköy Mahallesi’nde yılbaşı gecesi 6 arkadaşı ile bir araya gelen ve sabah saatlerinde cansız bedeni bulunan 26 yaşındaki Diş Hekimi Betül Karaayvaz, toprağa verildi. Genç Diş Hekimi’nin ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2020 Perşembe, 15:51

DENİZLİ (AA) – Yılbaşı gecesi hayatını kaybeden 26 yaşındaki diş hekimi kadının cenazesi toprağa verildi. Güzelköy Mahallesinde yılbaşı nedeniyle arkadaşlarıyla bir araya geldiği B.T’nin evinde yaşamını yitiren diş hekimi Betül Karaayvaz’ın (26) cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesindeki otopsi işleminin ardından Karahasanlı Mahallesi’ndeki Hilal Camisi’ne getirildi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazına Karaayvaz’ın ailesi ve yakınları ile iş arkadaşları katıldı. Tabutunun üzerine yazma örtülen Karaayvaz’ın cenazesi, namazın ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi. Öte yandan, aynı gün hastaneye kaldırılan S.A.Y’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği, K.Y’nin normal servise alındığı öğrenildi.

Dün sabah saatlerinde B.T’ye ait evde baygın halde bulunanlardan Betül Karaayvaz’ın öldüğü saptanmış, iki kişi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Olay sonrası Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinde evde tüketilen alkollü ürünlerin sahte ya da kaçak olmadığı belirlenmiş, uyuşturucu madde de tespit edilememişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı