REKLAMI GEÇ

Yusuf Garip ışıklı Gölü’nü cep telefonuyla çekti bürosuna tablo yaptı

Yusuf Garip ışıklı Gölü’nü cep telefonuyla çekti bürosuna tablo yaptı

Denizli’nin tanınmış avukatlarından, MHP’li siyasetçi Av. Yusuf Garip’in bürosunu ziyaret edenler, odasında gördükleri bir tabloya tekrar tekrar bakmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar. Fotoğrafın bizzat ünlü avukat tarafından Denizli’de bir günbatımı zamanında hem de cep telefonuyla çekildiğini öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2017 Pazar, 08:30

Denizli’nin son zamanlarda adından sıkça bahsettirmeyi başaran avukatlarından biri, Yusuf Garip. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kentle tanıştırdığı yeni yüzlerden Garip, hem meslekteki başarısı hem de siyasetteki ağır başlı ve nezaket dolu duruşuyla da dikkat çekiyor.

Garip’in örnek ve güzel olarak yorumlanabileceği meziyetlerin bununla da sınırlı kalmadığı ortaya çıktı. Bir fotoğraf ve doğa tutkunu olan Garip, siyaset gereği Denizli’yi arşınlarken karşılaştıkları etkileyici kareleri de cep telefonuyla ölümsüzleştiriyor.

Garip’in işte bu yönü nedeniyle belgelediği bir günbatımı fotoğrafı ise bürosundaki odasında asılı duruyor. Ziyaretçilerin duvarda gördüğünde tekrar tekrar dönüp baktıkları o tablonun bir cep telefonu fotoğrafı olduğunu öğrenmeleri ise şaşkınlık yaratıyor.

Işıklı Gölü’nde bir günbatımı zamanı çektiği fotoğrafın o anın ışıklarını iyi yansıtması nedeniyle kendince tablo olmayı hak ettiğini düşündüğünü dile getiren Garip, “Gerçekten o manzara karşısında hayran olmamak imkansızdı. Ben de ölümsüzleştirmek için çektim ama çok iyi çıktığını düşündüğüm için tablo yaptırıp astım. Gerçekten gerek müvekkiller gerekse büroma gelen dostların da dikkatinden kaçmıyor. Teknoloji çok gelişti. Her birimizi birer fotoğraf sanatçısı yaptı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı