REKLAMI GEÇ

Yusuf Katrancı hayatını kaybetti

Yusuf Katrancı hayatını kaybetti

Denizli iş dünyasının önemli ailelerinden Katrancı Ailesi’nin büyük acısı. Yusuf Katrancı (38) yaşamını yitirdi. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Yusuf Katrancı, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle birkaç gündür hastanede tedavi altında tutuluyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2019 Perşembe, 10:34

Denizli iş dünyasının amiral gemilerinden olan Katrancı Ailesi’nin acı günü. İpekyolu Tekstil yöneticilerinden olan Yusuf Katrancı (38) bir süre önce yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle Özel Cerrahi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Doktorların tüm çabasına rağmen bugün hastaneden acı haber geldi.  Yusuf Katrancı genç yaşta hayatını kaybetti.

ÇOK SAĞLIKLIYDI
Yusuf Katrancı’nın geçtiğimiz perşembe günü arkadaşlarıyla basketbol oynadığı, cuma günü de hafif bir rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Cumartesi günü kontrol amaçlı hastaneye giden Yusuf Katrancı, burada tedavi altına alındı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
Özel Cerrahi Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Yusuf Katrancı’nın beklenmedik bir şekilde beyin ölümü gerçekleşti. Ancak, ölüm nedeni belirlenemedi.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN
38 yaşında hayata gözlerini yuman evli ve bir çocuk babası Yusuf Katrancı, bugün düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Katrancı için ikindi vakti Ulu Cami’de tören düzenlenecek. Katrancı, kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı