REKLAMI GEÇ

Zafer Gönenç’in acı günü

Zafer Gönenç’in acı günü

Denizlihaber.com yazarı, hukuk camiasının sevilen ismi ve CHP eski İl Başkanı Zafer Gönenç’in kardeşi öğretmen Okan Gönenç geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2015 Salı, 14:24

Denizlihaber.com ailesinin en eski üyelerinden biri olan Zafer Gönenç, kardeş acısı yaşıyor. Denizli Barosu üyesi ve CHP eski İl Başkanı Avukat Zafer Gönenç’in öğretmen kardeşi Okan Gönenç, kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Evli ve iki çocuk babası olan Okan Gönenç, sabah saatlerinde evinde aniden fenalaştı. Eşi 112 ekiplerini çağırdı. Ekipler geldiğinde Göneç’in nabzı durmuştu.  Yapılan müdahalelere yanıt vermeyen Gönenç yaşamını yitirdi.

Eğitim İş Denizli Şubesi üyesi de olan Okan Göneç, Kınıklı Basma Boya’da İngilizce Öğretmenliği görevini yürütüyordu. Gönenç,henüz 47 yaşındaydı.

Denizlihaber.com Ailesi olarak değerli yazarımız, ağabeyimiz Zafer Gönenç başta olmak üzere ailesine ve eğitim camiasına baş sağlığı dileriz.

Yorumlar

Serdar Servet   -  Bağlantı 7 Ocak 2015, 02:35

Şu an lisede okuyorum. Geçen sene ortaokulda İngilizce öğretmenimdi. Şu an İngilizce öğretmeni olmamın nedenidir kendisi. Allah rahmet eylesin, umarım acı çekmeden vefat etmiştir.

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 23:30

ALLAH RAHMET EYLESİN.MEHMET GENÇOĞLU

Zeki Akakça   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 16:10

Bir dostu, arkadaşı, dik duruşlu bir eğitimciyi kaybetmenin acısı ve anlamsızlığını yaşıyorum…
Başta eşi, çocukları, anne ve babası ile Ağabeyi Zafer Gönenç olmak üzere tüm eş dost ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Işıklar içinde uyusun.

aanadolulu   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 14:57

Kendisi lisede öğretmenimdi. Ben ve arkadaşlarımın hayatında çok büyük bir yeri vardı. Şu an kendisi gibi İngilizce Öğretmeni olabildiysek bunda payı çok ama çok büyüktür. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı