REKLAMI GEÇ

Zolan’ın annelerle selfiesi

Zolan’ın annelerle selfiesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği etkinliğe katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, annelere karanfil verdi ve onlarla günün anısına selfie çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2016 Pazar, 09:36

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü kapsamında Nort Point Otel’de bir etkinlik düzenledi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, sivil toplum örgütü temsilcileri ve huzurevi sakinleri katıldı.

zolan_anneler_gunu_selfie-ic

Etkinliğe katılan annelere tek tek karanfil vererek Anneler Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, kadınlarla bir süre sohbet etti. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, karşılıksız ve menfaatsiz sevginin tek adresinin anneler olduğunu söyledi. Zolan, “Bugün burada olan tüm hanım kardeşlerimin Anneler Günü’nü kutluyorum. Hayatta olan annelerimize Allah hayırlı uzun ömür versin. Hakkın rahmetine kavuşan annelerimizin de mekanları cennet olsun” dedi.

“ANNENİN YOKLUĞU AĞIR HİSSEDİLİYOR”
Etkinliği düzenleyen Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne teşekkür eden Zolan, “Ben de annesini kaybeden bir evladım. Varlığı bizi sarıyordu ama yokluğu çok ağır hissediliyor. Bizler inşallah her zaman sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Denizli’deki anneler mutlu olsun, çocuklarını temiz bir şehirde yaşatabilsin diye gece gündüz demeden hep beraber sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı