REKLAMI GEÇ

Zolan’ların kızı da avukat oldu

Zolan’ların kızı da avukat oldu

Denizlili genç avukatlar Mahfuz Erzen, Enes Meydan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan stajını tamamlayıp mesleğe adım atmanın heyecanını yaşadı. Kendileri de avukat olan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan,meslektaşları olan kızlarına cübbesini elleriyle giydirdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 18:14

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan anne ve babasının izinden giderek İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirerek, stajını tamamladıktan sonra avukat oldu. Denizli Barosu Lokali’nde düzenlenen törende Esra Zolan ile birlikte Mahfuz Eren ve Enes Meydan da yemin edip, cübbelerini giyerek mesleğe adım atmanın heyecanını yaşadılar.

Genç avukatlar için düzenlenen yemin törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel sekreter yardımcıları Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve genç avukatların yakınları katıldı.
Törende konuşan Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Genç meslektaşlarımız okullarını bitirerek mesleğe ilk adımı atacaklar. Burada kendilerine mesleğin etik kurallarından çıkmamalarını ve her ne olursa olsun doğru olandan vazgeçmemelerini öğütlüyorum. Bizler her alanda her dalda yer alıyoruz. Kimimiz oda yöneticisi kimimiz başkanlık yapıyoruz. Ancak bizler bir hukukçuyuz ne olursa olsun adaletten yana olmalıyız” dedi.

ic-1Konuşmaların ardından genç avukatlar, avukatlık yemini ederek cübbelerini giydi. Esra Zolan’a cübbesini kendileri de avukat olan babası Osman Zolan ve annesi Berin Zolan giydirdi.

Kızının bu mutlu gününde heyecanlı olduğunu dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çocuklarımız büyüdüler ve kendi ayaklarının üzerinde duracaklar. Bugün burada olmak çok heyecanlı ve gurur verici. Çocuklarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı