REKLAMI GEÇ

Belediye Kızılay’a arsa bağışladı

Belediye Kızılay’a arsa bağışladı

Denizli Belediyesi, Kızılay’a hizmet binası yapımı için 1150 metrekarelik arsa bağışladı

/ DENİZLİHABER / 2 Ekim 2013 Çarşamba, 10:50

Denizli Belediyesi tarafından Kızılay Denizli Şube Müdürlüğü’ne 1150 metrekarelik arsa bağışladı. Çakmak’ta yer alan arsanın devri için protokol imzalandı.

Protokol törenine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kızılay Genel Müdürü Özkan Kalemci Kızılay Genel Başkanı Başdanışmanı Saadettin Şen, Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Akar, Kızılay Denizli Şube Başkanı Habip Yıldız, Kızılay Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Necip Helvacı ve Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök katıldı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kızılay için yapılan çalışmaların gurur verici olduğunun altını çizerek, “Kızılay ülkemizin ve dünyamızın olası felaketler karşısında büyük bir başarı örneği gösteren kurumlarından birisidir. Her geçen gün çıtasını yükselten Kızılay Denizli’de de oldukça başarılı çalışmalar yapıyor. Denizli Kızılay Şube Başkanımız Habip Yıldız’da Kızılay adına güzel çalışmalar yapıyor. Denizli Belediye Başkanlığı olarak bizler ve AK Parti Milletvekilimiz Nihat Zeybekci gereken desteği vermeye devam edecektir. Allah felaket ve afet vermesin ama bunlar yaşanabilecek olaylar. Kızılay’ın varlığını bilmek halkımıza güven veriyor” dedi.

KIZILAY MİLLETİN MALIDIR
Kızılay Genel Müdürü Ahmet Lütfi Akar ise, “Kızılay Denizli’de çok şanslı. Denizli Belediyesi ve Milletvekillerinin Kızılay Şubemize yakın olması bizleri mutlu ediyor. Şube Başkanımız Habip Yıldız’da bizi Denizli’de başarılı bir şekilde temsil ediyor. Kızılay olarak Türkiye’de de büyük bir çaba içerisindeyiz. Başbakanımızın da dediği gibi Kızılay Milletin malıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı