REKLAMI GEÇ

Genç Kızılay yüzleri güldürdü

Genç Kızılay yüzleri güldürdü

Genç Kızılay üyeleri, pandemi günlerinde minik Elif’e sürpriz doğum günü yaparak yüzleri güldürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2020 Pazartesi, 10:43

Ramazan Bayramı’ndan yaşlılara kolanya, çocuklara da şeker vererek bayramlarını kutlayan ve şehir turu atan Genç Kızılay üyeleri anlamlı bir etkinliğe daha imza atarak gönül aldı.

Pandemi günlerinde 8 yaşına giren minik Elif’e sürpriz doğum günü yapan gençler, ailenin ve minik Elif’in yüzünü güldürdü. Ellerinde doğum günü pastası ile Kodalak Ailesi’nin kapısını çalan gençleri karşısında gören aile üyelerinin şaşkınlığı görülmeye değerdi.

Genç Kızılay üyelerine teşekkür eden Mehmet Kodalak, “Kısıtlamalar nedeniyle evde kalan çocuğumuzla özel kendi imkanlarımız çerçevesinde doğum günü kutluyorduk. Beklemediğimiz bir anda Genç Kızılay üyeleri böylesine güzel bir sürprize imza attı. Minik bir yüreği sevindirmek kadar güzel hiçbir şey yoktur. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Genç Kızılay Başkanı Canan Aslanboğa da, gönül erleri olarak çalıştıklarını ifade ederek, “Genç Kızılay pandemi sürecinde halkı bilgilendirmek aracıyla önemli görevler üstlendik. Gençler olarak toplumun her kesimi ne ulaşmayı hedefliyoruz. Küçük kızımızın doğum gününü kutladık çok mutluyuz. Bundan sonra da bu tarz sürprizlerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı