REKLAMI GEÇ

Kızılay Denizli Şubesi ilçelere açılıyor

Kızılay Denizli Şubesi ilçelere açılıyor

Türk Kızılayı Denizli Şubesi, hizmet ağını genişletiyor. Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve ekibi ilçelere açılıyor. Buldan ve Acıpayam’ı ziyaret eden Kızılay yönetimi, yeni birimlerin oluşturulması için temaslarını yoğunlaştırdı. Başkan Deniz, yardım dağıtım noktaları ile kan alma birimlerinin sayısını artırmak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2019 Pazartesi, 15:57

Türk Kızılayı Denizli Şubesi, yeni yönetimi ile çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kızılay’ın daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için harekete geçen Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz ve ekibi, ilçe ziyaretlerine başladı.

Proje kapsamında ilk olarak Buldan’ı ziyaret eden Kızılay Şube Başkanı Adem Salih Deniz’e, Türk Kızılayı Bölge Kan Merkezi Müdürü Zafer Aydın, Denizli Kan Merkezi Müdürü Cengiz Dönmez de eşlik etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile bir araya gelen Deniz, Türk Kızılayı adına Buldan’da yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Makamda gerçekleştirilen buluşmanın ardından, Başkan Şevik ve Kızılay ekibi, Kızılay Denizli Şubesi adına yardım dağıtımının yapılacağı iş yeri ve kan alma birimi için tahsis edilecek yerlerde incelemelerde bulundu.

En kısa sürede Buldan’da Kızılay’ın aktif bir şekilde faaliyete geçeceğini söyleyen Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik’e göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

İKİNCİ DURAK ACIPAYAM
Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz, Buldan’ın ardından Acıpayam’ı da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ile buluştu.

Ziyaretlere Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Zafer Aydın, Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve Denizli Kan Merkezi Müdürü Cengiz Dönmez, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, AK Parti Acıpayam İlçe Kordinatörü Engin Boyacı katıldı.

Kızılay’ın hizmetleri ve hedeflerine ilişkin bilgi veren Deniz, Kaymakam Ali Şanlıer ve Başkan Hulusi Şevkan’dan Acıpayam’da planlanan çalışmalara ilişkin destek istedi.

İlçede yardım dağıtım ağının koordine edileceği bir merkez ile kan bağışının kolaylıkla yapılabileceği yer tahsisi isteyen Deniz, bu merkezlerin ilçe halkına ve Kızılay’a kazandıracaklarını anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı