REKLAMI GEÇ

Kızılay Haftası Renkli Başladı

Kızılay Haftası Renkli Başladı

Kızılay Haftası etkinlikleri renkli başladı. Nermin – Osman Akça Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Türk Kızılayı’nın çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 14:53

Kızılay Haftası çeşitli etkinliklerle başladı. Nermin – Osman Akça Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, program çerçevesinde öğrencilere Kızılay’ın çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Otçu, Kızılay’ın kamu yararına çalıştığına dikkat çekerek, vatandaşların destekleri ile büyümeye devam ettiğini ifade etti. Kızılay’ın sadece kan bağışı kabul eden bir kuruluş olarak algılandığını anlatan Otçu, “Kan bağışının yanında insani yardım çalışmalarında da Kızılay etkin bir rol oynuyor” dedi.

“149 YILDIR VARIZ”
Kızılay’ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğinin önemine işaret eden Otçu, “1868 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda her koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan Kızılay, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. Bu kuruluşumuza yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de vatandaşlarımızın desteği azımsanmayacak kadar çoktur. Bu bilinci daha da artırmak amacıyla hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapacağız. Bizler de Kızılay Haftası etkinliklerinde, öğrencilere ve vatandaşlara kendimizi anlatmak istiyoruz. Kızılay, günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca ihtiyaç sahibine halkımızın yardım elini uzatmıştır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı