REKLAMI GEÇ

Kızılay Kızılcabölük’te

Kızılay Kızılcabölük’te

Kızılay Denizli Şubesi’nin gezici üniteleri, Kızılcabölük’te kan bağışı kampanyası başlattı.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2009 Salı, 17:35

Doktor Murat Tokcan, Flebotomi Uzmanları Huriye Saraç ve Ümran Çil ile personel Yılmaz Eser’den oluşan Kızılay Kan Merkezi ekibi, Kızılcabölük Belediyesi’nin tahsis ettiği ofiste gün boyunca kan bağışlarını kabul etti.

Kızılcabölük Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve personelin de destek verdiği kan bağışına Kızılcabölük halkı da ilgi gösterdi. Doktor Murat Tokcan, bayram önü alınan bağışlarla bayramda ihtiyaç duyulabilecek kan stoğunu artırmaya çalıştıklarını anlatarak; “Bayram arifesinde olmasına rağmen tatmin edici bir bağış oldu. Kızılcabölüklülere, belediye başkanına teşekkür ederim” dedi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Bir damla kanın bir hayat demek. Bugüne kadar kan ihtiyacı olmayan kimse bir şişe kanın değerini pek bilemez. Halkın bilinçlendirilmesi lâzım bunun içinde hep birlikte gayret göstermemiz gerekiyor. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilmesi gerekiyor. Bu tür kampanyaların sıklıkla yapılması da bu bilincin yayılmasına katkıda bulunacaktır diye düşünüyorum. Bu tür etkinliklere her zaman destek vereceğiz. Belediye hopörlerinden yoğun bir şekilde anons yaparak halkımıza duyurduk. Belediye personeli ve meclis üyeleri olarak da destek verdik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı