REKLAMI GEÇ

Kızılay’a destek sürüyor

Kızılay’a destek sürüyor

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, son dönemlerde özellikle eğitim kurumlarında artan kan bağışlarının sevindirici olduğunu söyledi. Otçu, kan vererek hayat kurtaran bağışçılara teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2016 Pazartesi, 10:48

Son dönemlerde yapılan kan bağışları ile ilgili bilgi veren Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, kan verme ve bağışlarda önemli bir artış sağlandığını söyledi.

Otçu, “Hemen hemen her gün bizleri onurlandıran ve gururlandıran bağışlar yapılmaktadır. Cedide Abalıoğlu Endüstri Meslek Lisesi, Vakıfbank İlkokulu’nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bu kampanyaya gerek okul idareleri ve gerekse de velilerimiz çok büyük ilgi gösterdi. Vakıfbank İlkokulu’nda 90 ünite, Orhan Abalıoğlu Endüstri Teknik Lisesi’nde 80 ünite kan bağışı gerçekleşti. Böylelikle Denizli’nin günlük kan ihtiyacı karşılanmış oldu. Bu ilgi ve alaka, kurumumuza duyulan güvenin bir eseridir. İnsan hayatı için son derece önemli olan kan bağışında bulunan ve günden sonra da bulunacak olan tüm eğitim camiasına, bu kampanyanın alt yapısını oluşturan Pamukkale Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve Rasül Çövüt hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

MEHMETÇİK DE KAN VERDİ
Geçtiğimiz günlerde 11. Komando Tugay Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Otçu, burada Mehmetçiğin kan bağışında bulunduğunu ifade etti.

denizli-kizilay-kan-bagisi-1

BULDAN’I ZİYARET ETTİ
Merkezdeki çalışmaların yanı sıra şube çalışmalarına katkı vermek ve toplumda kan bağış bilincini oluşturmak amacıyla ilçe turlarına da başladıklarını anlatan Otçu, Buldan’da bir dizi temaslarda bulunduklarını kaydetti.

Otçu, “Kızılay, Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Çalışmaları yerinde görmek, destek vermek amacıyla Buldan’a bir gezi gerçekleştirdik. Burada çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı