REKLAMI GEÇ

KIZILAY’A GELEN KURBANLARIN YARISI PAKİSTAN’A

KIZILAY’A GELEN KURBANLARIN YARISI PAKİSTAN’A

Kızılay Denizli Şube Başkanı Habib Yıldız, Kızılay’a bu sene bağışlanan kurbanlarının yarısının Pakistan’a gönderileceğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ekim 2010 Salı, 16:35

‘Kurbanlarımız Kızılay’la amacına ulaşır-kurbanlarımız Pakistan ile kardeş payı’ vekaletle kurban kesimi kampanyasını başlattıklarını söyleyen Başkan Habib Yıldız, acı günler geçiren Pakistan Halkı’na yardımda bulunacaklarını belirtti.

Yıldız, “Pakistan’daki kardeşlerimize Kızılay’a bağışlanacak her bir hissenin yarısını göndereceğiz. Bu onlara bayramdan sonra ulaşacak. Böylece Pakistanlı afetzedelerin kurban bayramında yüzlerinin bir nebze olsun gülmesini hedefliyoruz” dedi.

Vatandaşların, kredi kartına 4 taksitle Kızılay’a bağışlama imkanı olduğunu söyleyen yıldız, “Vatandaşlar 168 ücretsiz Kızılay çağrı ve bağış hattından, tüm bankalardan ortak Kızılay bağış hesabından www.kizilay.org.tr adresinden ya da Türk Kızılayı’nın ülke genelinde 750’yi aşkın şubesinden makbuz karşılığı bağışta bulunabilecek. Bir kurban bedeli 410 TL/280 USD/210 Euro olarak belirlendi. Bağışta bulunacak kişiler kredi kartına 4 taksit yaptırarak bağışta bulunabilecek” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı