REKLAMI GEÇ

Kızılay’dan 1159 öğrenciye ayakkabı yardımı

Kızılay’dan 1159 öğrenciye ayakkabı yardımı

Kızılay Denizli Şubesi, hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencileri kış döneminde ısıtacak bir kampanya gerçekleştiriyor. “Turuncu Bağcıklar” kampanyası kapsamında 159 öğrenciye ayakkabı dağıtıldı, 1.000 öğrenciye daha ayakkabılar ulaştırılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2019 Salı, 08:47

“Çocuklar İçin Birlikte Adım Atalım” sloganıyla yola çıkan ayakkabı markası FLO, ‘Turuncu Bağcık’ kampanyası kapsamında eğitime destek amacıyla Kızılay aracılığıyla ilkokul çağına gelmiş ihtiyaç sahibi çocuklara birer çift ayakkabı hediye ediyor.

Bu kampanya kapsamında Denizli’de 159 öğrenciye ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.

FLO’nun web sitesinde ve mağazalarında “Turuncu Bağcıklar” satışa sunuldu ve Kızılay ile iş birliği yaparak gelirin yarısı ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı olarak döndü.

Denizli Kızılay Şube Başkanı Adem Salih Deniz ile FLO Genel Müdürü Tahir Bayraktar, 6 okulda bulunan 159 öğrenciye ayakkabılarını dağıttı.

Denizli Kızılay Şube Başkanı Adem Salih Deniz, 1000 çift daha ayakkabının geldiğini belirterek, bu ayakkabıların da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullardaki öğrencilere dağıtılacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı