REKLAMI GEÇ

2 yaşındaki bebeğini boğarak öldüren kadın evi ateşe verdi

2 yaşındaki bebeğini boğarak öldüren kadın evi ateşe verdi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde eşi uyurken önce 2 yaşındaki kızını yatağında boğarak öldüren ardından da evi ateşe verip yangın çıkaran anne polis merkezine giderek teslim oldu. Gözaltına alınan Hilal Aydın, eşinin kendisini fuhuşa sürüklediği iddiasıyla böyle bir olayı yaptığını söyledi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 29 Mart 2023 Çarşamba, 11:16

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Saraylar Mahallesi 360 sokakta meydana geldi. Sokakta iki katlı binadan alevlerin yükseldiğini görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri evde uyuduğu sırada yangına yakalanan 53 yaşındaki Mehmet Aydın’ı kurtardıktan sonra alevleri kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. İtfaiye ekiplerinin evde yaptığı incelemede 2 yaşındaki Zeynep Aydın’ın cesedini buldu. Polis ekiplerinin evde yaptığı inceleme sonrası minik Zeynep’in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Baba Mehmet Aydın’da polis merkezine götürüldü.
Yangın sırasında evde olmayan anne Hilal Aydın’ın kızını boğarak öldürdükten sonra yangın çıkartıp evden ayrıldığı ortaya çıktı. Eşi Mehmet Aydın uyuduktan sonra önce kızı Zeynep Aydın’ı yatağında boğarak öldüren anne Hilal Aydın daha sonra evi ateşe verip, kaçtığı ardından da taksiyle polis merkezine giderek, kızını öldürüp, evi yaktığını itiraf ettiği öğrenildi. Aydın, eşinin kendisini fuhuşa zorladığı gerekçesiyle olayı yaptığını söylediği belirtildi. Anne Aydın, emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı