REKLAMI GEÇ

10 gün önce kayboldu, cinayete kurban gittiği anlaşıldı

10 gün önce kayboldu, cinayete kurban gittiği anlaşıldı

Aydın’da 10 gün önce ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Mehmet Çakıray’ın, cansız bedeni Denizli’de bulundu. Çakıray’ın öldürüldüğü anlaşılırken cinayetin failine olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Cinayette kullanılan silah ise Büyük Menderes Nehri’nde arandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2019 Cumartesi, 13:54

Yaklaşık 10 gün önce Aydın’ın Buharkent İlçesi’nden kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Mehmet Çakıray’ın cansız bedeni Denizli’de bulundu. Babadağ yolu üzerinde birkişinin hareketsiz olarak yerde yattığı ihbarını alan jandarma ekipleri, bu kişinin Mehmet Çakıray olduğunu belirledi. Yapılan ilk çalışmada Çakıray’ın vurularak öldürüldüğü anlaşıldı.

Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri olayın faili olarak Osman Erçin’i yakaladı. Osman E. olay mahaline getirilerek tatbikat yaptırılırken, cinayette kullanılan silah ise Büyük Menderes Nehri’nde arandı. Ancak henüz suç aleti silah bulunamadı. Cinayetin ise alacak verecek davasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

Cinayete kurban giden Mehmet Çakıray’ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Diğer taraftan sevk edildiği mahkemece tutuklanan Osman Erçin’in, 15 bin lira borçlu olduğu Çakıray’ı define arama bahanesiyle olay yerine götürerek, av tüfeğiyle öldürdüğünü ve cesedi dere yatağına bırakıp kaçtığını söylediği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı